Ali Koç Ford Kamyonla Anadolu turunda

FORD TRUCKS, TÜRKİYE ÇAPINDAKİ BAYİ AĞI ATAĞINI 

MALATYA VE GAZİANTEP’TEKİ YENİ 4S KONSEPTLİ KAMYON TESİSLERİ İLE SÜRDÜRDÜ

 

 

Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı da olan Ali Koç, Bu yıl 12. Ford Trucks 4S bayini açtı. Malatya ve Gaziantep’te açılan iki yeni bayilikle Ford Trucks, büyüme sinyallerini güçlendirdi… Koç böylece Ford Trcks açılışları için pek çok Anadolu şehrini dolaşıyor.

 

 

 

Ford Cargo müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için 4S konseptiyle hizmete giren Ford Trucks bayi sayısı 12’ye ulaştı. 

 

Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır ve İstanbul’da açılan yeni kamyon tesislerinin ardından, Haziran ayında 5 yeni bayi daha Ford Trucks 4S konseptine bürünerek bulundukları illerde hizmete açıldı. 

 

Konya, Kayseri ve Mersin’in ardından son olarak Malatya ve Gaziantep’te açılan yeni Ford Trucks bayilerinin törenleri, Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Koç Holding üst düzey yöneticileri, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla yapıldı. 

 

 

BAYİLERİMİZ ANADOLU’DA KOÇ AİLESİNİ TEMSİL EDİYOR

Ali Y. Koç; açılış sırasında yaptığı konuşmada bayilerine dikkat çekerek, şunları söyledi: 

“Türkiye’nin dört bir yanında Koç ismini başarıyla temsil eden bayilerimiz Topluluğumuzun en önemli rekabet avantajıdır. Büyük bir aileyiz ve tüm başarılarımızın arkasında bir olmanın, birlik olmanın gücü ve motivasyonu var. Biz yatırım yaparken, bayilerimiz de bizimle birlikte yatırım yapıyor ve bu sayede kamyon bayi ağımız giderek güçleniyor. Yeni 4S konseptli Ford Trucks bayi yatırımları, “Türkiye’nin Ticari Gücü” Ford Otosan’a güç katıyor. Çetinkayalar’ın Ford bayrağını, yeni tesisinde de bugüne kadar olduğu gibi en iyi şekilde dalgalandıracağına ve ticari araç satışındaki başarılarını ağır ticaride de göstererek Ford Trucks markasının bölgedeki konumunu çok daha ileri noktalara taşıyacağına gönülden inanıyorum.” 

 

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.