Toyota ile Derindere’nin yolları ayrıldı

 

Toyota’nın en önemli bayilerinden Derindere Otomotiv ile yolları ayrıldı. Derindere adına şirketin Yönetim Kurulu Başkanvekili Aytekin Yıldırıcı adıyla yapılan açıklamada, “gerçekleştirilen stratejik değerlendirmeler sonucunda, grubumuz bünyesinde İstanbul’da faaliyet gösteren Toyota Yetkili Satıcılık faaliyetlerinin sonlandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

 

Derindere-Toyota-yollari-ayirdi

 

Yıldırıcı yaptığı açıklamada, Toyota'nın Anadolu'daki ilk bayisi olma özelliğine sahip Samsun Derindere'nin ise yoluna devam edeceğini bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, Zeytinburnu'ndaki Derindere tesislerinde artık DMA markalı elektrikli otomobil showroomu ve kapsamlı bir ikinci el merkezi açılacak.

Derindere tarafından AYtekin Yıldırıcı imzasıyla yapılan açıklamanın son bölümünde:

"Almış olduğumuz bu stratejik karar çerçevesinde, otomotiv sektörünün önemli markalarından biri olan Toyota markasına, şirketimize bugüne kadar değerli katkılar sağlayan tedarikçilerimize ve grubumuzu bugünlere getirmemizde en büyük destekçimiz olan değerli müşterilerimize, bugüne kadar göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz." denildi.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.