2017 Isuzu D-Max’in fiyatı belli oldu

Hem işi hem hobi hem de günlük yaşamda kullanılan pick-up pazarında yeni modeller sıralanmaya başladı. Geçen yıl içinde yenilenen Toyota Hilux, Ford Ranger, Nissan Navara, Mitsubishi L200 pick up rekabetine şimdi de Isuzu D-Max yeni haliyle katılıyor.
Makyajlanan Isuzu D-Max bazı ülkelerde satışa çıktı bile. Örneğin, İngiltere’de makyajlı bir D-Max satın almanın bedeli yaklaşık olarak 16 bin pound olarak açıklandı.
Peki, makyajlı D-Max’te neler değişti? Gelin yakından bakalım.
D-Max’teki en büyük yenilik hiç kuşkusuz tamamen yeni 1.9 litrelik turbo dizel motor oldu. Kalbinde yenilik yapılan aracın yeni dizel motoru 164 beygir güç ve 360 Nm tork üretiyor.
2.5 litrelik motorla karşılaştırdığımızda tork değerinde düşüş gördüğümüz makyajlı D-Max, bu dezavantajını 3.5 tona çıkartılan yük taşıma kapasitesiyle dengeliyor.
1.9 litrelik motor 6 ileri manuel şanzıman ile kombine ediliyor. Ancak, otomatik vites kutusu da opsiyon listesinde.
Isuzu, D-Max ile ilgili yaptığı bilgilendirmede yeni motorun daha sessiz olduğunun ve daha rafine bir sürüş sunduğunun altını çiziyor. Bu arada, 1.9 litrelik yeni motorun Euro 6 standartlarına uygun olduğunu söyleyelim. Bu sayede D-Max’in daha iyi bir yakıt tüketim değeri sunacağını söyleyebiliriz.
Makyajlı D-Max’in dış tasarımında yeni ızgarası, yeni kaput tasarımı ve tamponu ilk bakışta dikkat çekiyor. Ayrıca, D-Max’te artık LED gündüz farları da bulunuyor.
D-Max’in kabininde yeni 9 inçlik bilgi-eğlence ekranı bizi karşılıyor. Aracın donanım seviyesine göre, tavana monte edilmiş hoparlörler sürüş keyfinin artmasına yardımcı oluyor.
ABS, Elektronik Fren Kuvveti Dağıtım Sistemi (EBD), Patinaj Engelleme Sistemi (TCS) ve Motor Yönetim Sistemi D-Max’in güvenlik ekipmanları arasında yer alıyor.
Elektronik eğim çıkış kontrol sistemi ve iniş sistemi, D-Max’in standart donanımında kendine yer buluyor.
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.