2020 Nissan modelleri hijyen denetimi ile satılacak

Nissan Türkiye, koronavirüs (COVID-19) salgını sürecinde, müşterilerinin ve bayi çalışanlarının sağlıklarını korumak için önemli bir adım atıyor. Böylelikle, Qashqai, Juke, X-Trail ve Micra 2020 Nissan modelleri, müşteriler ve çalışanlar yeni hijyen programı ile güvende kalmış olacak.

Bureau Veritas ile ortak olarak, bayi ve servislere yönelik başlatılan, “Hijyen Denetimi” adı altında hijyen sertifikasyon programı gerçekleştirilecek. Nissan bayileri ve servislerinin belirlenen kriterlerde hijyen standartlarına uyumu kontrol edilecek. Denetimi geçmeyi başarabilen bayi ve servislere sertifika verilecek.

Salgın sürecinde bayi ve servislerinde sunulan hizmetlerin sağlıklı koşullarda ve bulaş riskine karşı gerekli tedbirlerin maksimum düzeyde alınması hedefleniyor. Nissan, 2020 Nissan modelleri, müşteriler ve çalışanların yer aldığı bayilerdeki sağlıklı ortamı oluşturmak amacıyla bayi ve servislerinde hijyen denetimlerine başladı.

Nissan Türkiye, hijyen denetimi kapsamında Nissan bayi ve servislerinin; karşılamadan bekleme alanına, test sürüşünden araç teslimine kadar her aşama için uyması gereken standartları belirledi. Bureau Veritas ise Nissan ile birlikte tüm detayları tek tek kontrol ediyor.

Türkiye’deki 113 bayi denetime girecek

Nissan, toplamda 113 kriteri karşılayan Nissan bayi ve servislerine “Hijyen Denetimi” onaylı sertifikayı verebilecek. Yeni program ile birlikte 2020 Nissan modelleri müşterilerine, bayi içi ve bayi dışı, sağlıklı ve güvenilir hizmet verilmesi hedefleniyor.

Nissan Türkiye, Koronavirüs (COVID-19) salgınının başlangıcından itibaren müşterilerinin, bayi ve servis çalışanlarının sağlıklarını korumak amacıyla pek çok tedbiri hayata geçirdiklerini de belirtti.

Nissan Türkiye, Kuzey Afrika ve BDT genel müdürü Emre Doğueri, “Pandeminin bugün geldiği nokta ile hayatımıza giren “Kontrollü Sosyal Hayat” gereksinimleri kapsamında yeni iş yapış anlayışı uyguluyoruz. 2020 Nissan modelleri yanı sıra yeni sistemimiz ile müşterilerimizle en etkili iletişimi kurarak en sağlıklı ortamı sunmayı hedefliyoruz.” diyerek amaçlarını belirtti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.