2021 Honda X-ADV ve NC750X Türkiye fiyatı belli oldu

Hassasiyeti yükseltilen Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC) 3 farklı müdahale seviyesi sunarken; otomatik ve manuel sürüş modu bulunan Çift Kavramalı Şanzıman (DCT) ise her bir sürüş tipine uyum sağlayarak vitesi ayarlıyor. Vites geçişlerinde güç kesintisine izin vermeyen çift kavramalı şanzıman, hızlı ve sarsıntısız vites geçişleriyle hem performansa hem sürüş konforuna katkı sağlıyor.

X-ADV’de çift LED farlar ile gündüz farları (DRL) daha modern bir görünümü beraberinde getirirken; arka sinyaller Acil Fren Uyarısı (ESS) özelliği ile sürüş güvenliğini artırıyor. Ayrıca dikkat çeken bir diğer özellik ise multimedya ve bağlanabilirlik olarak öne çıkıyor. Ayrıca X-ADV ile kullanıma sunulan Akılı Anahtar, sürücünün anahtarı cebinden çıkartmadan yakıt deposunu ve sele altı saklama alanını açıyor ve bunun yanı sıra motoru çalıştırabiliyor.

2021 honda x-adv teknik özellikleri

Yukarıda da belirttiğimiz gibi X-ADV’nin iskeleti yeniden tasarlandı ve böylece 3 kilogram hafifledi. 236 kilogram boş ağırlığa sahip olan motosikletin saklama bölmesi 22 litrelik bir hacim sunuyor. Torpido gözündeki USB girişi ise günlük hayatı kolaylaştırıyor diyebiliriz.

CUPRA Formentor Türkiye’de

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.