2021 Skoda Fabia yeni modern kokpitini de gösterdi

İlk olarak çizimleri paylaşılan 2021 Skoda Fabia bu kez iç dizaynı ile karşımıza çıktı. Yeni Skoda Fabia içi ile ilgili ilk ipuçları yine bir çizimle verildi. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Skoda, Fabia’nın dış tasarımıyla ilgili detayları da yine eskizlerini yayınlayarak vermişti.

Dördüncü nesil Skoda Fabia modelinin dünya prömiyeri mayıs ayının başlarında yapılması planlanıyor. O gün gelene kadar otomobilin daha fazla detayı da çıkmaya devam ediyor.

Fabia’nın çizimleri yayınlandı

2021 skoda fabia logosu

2021 Skoda Fabia iç dizaynı! Skoda Fabia içi nasıl olacak?

Yeni Fabia, Volkswagen Grubu’nun MQB-A0 platformunda yükselecek. Bu da doğrudan boyutları etkileyecek ve yeni Fabia selefinden daha uzun, daha geniş olacak. Bu ek alan sayesinde yolcular için daha ferah bir kabin sunulacak.

2021 skoda fabia iç dizaynı

Skoda, mevcut Octavia modelinde kullandığı yeni iç mekan konseptini Fabia’ya da entegre edecek gibi görünüyor. Simetrik bir tasarıma sahip olan gösterge paneline bağımsız bir ekran da entegre edecek. Renkli yatay dekoratif kaplama, kabindeki genişliği biraz daha ortaya çıkaracak. Sağda ve solda dairesel havalandırma delikleri ve renkli detaylar da yine dikkat çeken unsurlar arasında. Hem kapı kolları hem de krom kaplı kontroller artık yeni bir tasarıma sahip olacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.