1 yıl sonra beklenen geldi: Volkswagen Golf 8 Türkiye’de

2021 volkswagen golf 8 donanım paketleri

En baz donanım seviyesinden itibaren sunulan donanım seçenekleri arasında; LED ön ve arka far grubu, LED sinyaller, full dijital innovation kokpit, anahtarsızçalıştırma, tam otomatik klima “Climatronic” ve 16 inç alüminyum alaşım jantlar yer alıyor.

Life donanım seviyesinde; anahtarsız giriş “keyless entry”, ısıtmalı direksiyon ve ön yolcu koltukları, geri görüş kamerası, 10 renkli iç ambiyans aydınlatması, 3 bölgeli tam otomatik klima “Climatronic”, kablosuz şarj özelliği ve app-connect gibi özellikler öne çıkıyor.

Style donanım paketinde; alüminyum alaşım jantlar 17 inçe yükseliyor. Ayrıca otomobilin LED farları artık performans özelliği kazanırken, ön farlardan Volkswagen logosuna kadar uzanan dekoratif LED şerit ve içeride 30 renkli ambiyans aydınlatması da bu donanım paketinde geliyor. “Side Assist” kör nokta uyarı sistemi ise sürüş güvenliğini artırıyor.

R-Line ise sürücünün sportif sürüş deneyimine odaklanıyor. İçeride, dokunmatik tuşlarıyla “R” logolu progresif direksiyon, R-Line özel tasarım spor koltukları, alüminyum pedallar ve siyah tavan döşemesi; dışarıda ise “R-Line” özel tasarım ön ve arka tamponlar, 17 inçlik Valencia jantlar ve ön radyatör ızgarasındaki R logosu öne çıkıyor.

10 hoparlör ve 480W çıkış gücüne sahip Harman Kardon ses sistemi ise Yeni Golf’te sunulan opsiyonel yeni özelliklerden biri olarak dikkat çekiyor.

golf 8

1 yorum
  1. Yerli otomobil diyor

    Gerçekten Volkswagen Golf modeline çok önem veriyor. Ben hayranım bu 2021 yılı modeline

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.