4×2 otomatik Amarok geldi

Amarok 4×2 Otomatik Türkiye’de 

 

Volkswagen’in pick up sınıfındaki temsilcisi Amarok, 4×2 otomatik şanzımanlı seçeneğiyle Türkiye yollarına çıktı. 

2,0 litrelik çift turbo dizel motora sahip Amarok 4×2 otomatik, 180 PS’lik gücü ve 8 ileri otomatik şanzımanıyla rekabete yeni bir tat getiriyor.

 

VW-Amarok'a-4x2-Otomatik-Geldi

 

2,0 TDI motorla ve Highline donanım seviyesinde sunulan 4×2 Otomatik Amarok, 89.730 TL'den satışa çıktı.

 

2 litrelik Common Rail çift turbo dizel enjeksiyon (TDI) sistemli motoruyla Amarok Otomatik, 1.750 devirde 420 Nm’lik tork değeri sunarken, ortalama 8 litre yakıt tüketimi değerini resmi açıklamasına ekliyor.

 

Volkswagen Amarok Otomatik’te kullanılan Torsen arazi şanzımanı, Amarok için yeniden tasarlandı ve üretildi. Amarok için geliştirilen bu 8 ileri tam otomatik şanzıman, yeni teknoloji sayesinde DSG şanzımanda olduğu gibi daha seri, daha sarsıntısız ve daha tasarruflu vites geçişleri sağlıyor.

 

 

Önceki İçerik2 milyar dolar cepte!
Sonraki İçerikTuncay Özilhan, Daruma’nın gözlerini boyadı
OTOAJANDA HABER MERKEZİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz