Mercedes-Benz Unimog ailesiyle araziye teknoloji geliyor

75 yıl önce tarımda verimliliği artırmaya yardımcı olabilecek bir motorlu tarım aracı olarak ortaya çıkan Unimog, son teknolojik gelişmeleri bünyesine katarak yollara çıkmaya devam ediyor. Yenilenen Mercedes-Benz Unimog, arazi ve diğer sürüş özellikleriyle öne çıkıyor.

2021 yılında U 317, U 435 ve U 535 modelleri ile gücüne güç katan Unimog’un yeni oyuncularının özellikleri >>>

Büyük ve kabinli yapısıyla Mercedes G Serisi gibi kübik bir tasarıma ve esnek bir altyapıya sahip olan yeni Unimog ailesi; özel donanım olarak sunulan LED ışık paketi hem yolda sürüşte hem de ek cihazlar kullanırken mükemmel aydınlatma koşulları sunuyor. Ayrıca, selef modellerine göre güçlenen bir motor teknolojisiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Sıralı 6 silindir motor kullanılan yeni U 435 ve U 535 modelleri bir önceki modele göre 54 beygir ve 180 Nm daha fazla tork gücünü açığa çıkarıyor. Euro 6 E emisyon standardına uyum sağlayan yeni motor toplam 354 beygir güç üretebiliyor. Orta segmentteki U 327 modeli ise kullanıcılarına 272 beygir güç sunuyor.

Geliştirilmiş vites değiştirme koordinasyonu ve kavrama kontrolü sayesinde, vites değiştirme sırasında oluşabilecek kesintiler önemli bir ölçüde azalıyor. Bu sayede uzun vadede daha düşük yakıt tüketimi ve daha rahat çalışma olanağı sağlanıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.