Airbagler, Ferrari için de sorun oldu

VW-Golf-GTI

İtalyan lüks otomobil üreticisi Ferrari, LaFerrari’den 458 Italia’ya toplamda 9 modelini servislere çağırdığını duyurdu. 814 modelin etkilendiği geri çağırmanın 2015 model yılındaki otomobilleri kapsadığı öğrenildi. Japon tedarikçi Takata’nın hava yastıklarını kullanan Ferrari, bu konuda başı ağrıyan son otomobil üreticisi oldu. Montajdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle hava yastıklarının istenmeyen zamanlarda açılabileceğini söyleyen Ferrari, 30 Temmuz’dan itibaren bayilerin ücretsiz değişim yapacağını belirtti.

Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleşen geri çağırmaya, 458 Italia, 458 Spider, 458 Speciale, 458 Speciale A, California T, FF, F12 Berlinetta ve LaFerrari modelleri dahil edildi.

Önceki İçerikSport Tourer Levorg’un fiyatı belli oldu
Sonraki İçerikYaşı olmayan “Fiat” yenilendi
20 yıllık gazeteci ve görsel yönetmen. Akşam Gazetesi'nde uzun yıllar otomotiv sayfalarının tasarımını yönetti. Kuruluşudan bu yana otoajanda.com ile çalışıyor. Otomotiv haberciliği ve görsel yönetmenlik uzmanlık alanları arasında başta geliyor. Uzun otomobil yolculukları, test sürüşleri en önemli hobileri arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz