Yeni Opel Frontera’ya İstanbul’da dünya lansmanı
Yeni Opel Frontera dünya tanıtımı marka CEO’sunun üçüncü anavatanı olarak tanımladığı İstanbul’da gerçekleşti. Lansmana Opel CEO’su Florian Huettl, Opel yöneticileri ve otomotiv gazetecileri katıldı.
Eylül ayında üretimin başlayacağı yeni Frontera fiyatı Almanya’da 23 bin Euro’dan başlayacak. Baz versiyon elektrikli Opel Frontera ise 29 bin eurodan etiketlendi. Türkiye’de ağustos ayında ön siparişe açılacak yeni Frontera ön elektirkli motorla satışa çıkacak. Daha sonra hibrit versiyonu da piyasaya çıkacak.
Yeni Frontera’nın tanıtımında konuşan Opel CEO’su Florian Huettl, “Yeni Frontera ve yeni Grandland ile birlikte tamamen elektrikli bir marka haline gelerek portföyümüzdeki her modelin en az bir adet elektrikli versiyonunu sunacağız. Türkiye Opel’in üçüncü vatanı.” dedi.
Yeni Frontera gelecek, Opel Türkiye elektrikli araç atağına kalkacak