Küçük segmente büyük otomobil 7 koltuklu Jogger

Yeni Dacia Jogger test sürüşü için Fransa’nın Nice kentinde bir kaç gün geçirdik. Uluslararası basın lansmanına birlikte katıldığımız Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş ile de yeni modeli ve geliş tarihini konuştuk. 7 koltuklu Jogger için hedefte yeni logolu üretim ve yüzde 50- 60 ÖTV dilimi hedefleri bulunuyor.

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, yeni Jogger ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Yeni Dacia Jogger, 7 kişilik ferah yaşam alanı, modüler tavan rayları, 8 inçlik multimedya gibi özellikleriyle geniş aile ve kalabalık yaşamlara hitap etmesi açısından Türk tüketicisinin ihtiyaçlarını karşılayan bir model olarak öne çıkıyor.

Ulaşılabilirlik ve yalınlık felsefesiyle Dacia, gerçekten önemli olan tüm özellikleri tüketicilerle buluşturmaya Yeni Jogger ile devam ediyor.

Bir station wagonun uzunluğu, bir MPV’nin genişliği ve bir SUV’nin görünümü ile Dacia Jogger gerçek bir macera aracı.

Modelin yer aldığı C-MPV segmenti, 2021 sonu itibarıyla ülkemizde binek otomobil pazarından yüzde 0,3 pay aldı.

Bununla birlikte yeni Jogger ile yerden yüksekliği, bagaj hacmi ve fonksiyonelliği ile SUV pazarından da pay almayı hedefliyoruz.

Hangi ülkede ne kadar Dacia satılıyor? Türkiye’nin yeri ne?

2022’nin üçüncü çeyreğinde Türkiye’de satışa sunmayı planladığımız yeni Dacia Jogger, Türkiye’de halihazırda başarılı bir grafik çizen Dacia markamızın ürün gamını daha da güçlendirerek pazardaki iddiamızı artıracak.”

7 koltuklu Jogger ne zaman Türkiye’ye gelecek

Yeni Dacia Jogger sonbaharda yeni Dacia logosu ile gelecek. Bunun nedeni de eski Dacia logolu yeni bir araç yerine logosu da yeni bir modelle küçük segmente girmek. Toplam pazarda küçük bir dilim oluşturan bu sınıfta Dacia Jogger liderliği almaya aday.

yeni spring

Avrupa’da 13 bin Avro’ya satılan Elektrikli Spring 2023’e kaldı

Bu arada Dacia dünyasının son teknoloji ürünü, Avrupa’da yükselen satış grafiği çizen elektrikli aracı Spring için üzücü haber. 40 KWa gücündeki ekonomik elektrikli motoruyla yola çıkan araç için Türkiye takvimi 2023’e kaldı. 83 KWa’lık yeni motor seçeneğinin eklenmesiyle oyuna girme kararı alınan yeni elektrikli Dacia Spring, büyük ilgi çekmeye ve Dacia müşteri kitlesini değiştirmeye aday bir otomobil.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.