Nissan alacaklara ekstra akraba indirimi

Nissan’ın Kurban bayramı arifesinde başlayıp, ağustos sonuna kadar geçerli kampanyası açıklandı. Kampanyada Türkiye’nin en çok satan SUV’U olan Qashqai’nin otomatik vitesli versiyonları 123 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Qashqai alacaklar aynı zamanda yüzde 1,29 faiz oranı ve 24 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin TL’ye kadar finansman desteğinden yararlanabilecek.

Dünyanın en çok satan SUV aracı ünvanını elinde bulunduran X-TRAIL ise bayram indiriminin yanı sıra yüzde 1,59 faiz oranı ve 24 ay vadeli 70 bin TL kredi koşullarıyla satın alınabilecek.

MICRA modelinde ise 5 bin 400 TL’ye varan peşin alım indirimi veya 30 bin TL’ye varan finansman desteği açıklanan kampanyada yer alıyor.


Juke alacaklara akraba indirimi yüzde 2

NISSAN JUKE ile SUV segmentine geçmek isteyenler, peşin alımlarda 103 bin 500 liradan başlayan fiyatlardan yararlanabilecek. Yanı sıra yüzde 1,59 faiz oranı ve 24 ay vade seçeneği ile 48 bin TL’ye varan kredi kullanabilecek.

JUKE, mevcut NISSAN sahipleri ve onların birinci derecede yakınlarına Ağustos ayına özel yüzde 2 özel indirim ile satılıyor.

NISSAN’ın ödüllü pick-up’ı Navara ise Ağustos ayı boyunca 70 bin TL’ye varan kredi desteğine ek olarak 7 bin TL’ye varan indirimlerle satın alınabilecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.