Melez motorlu yeni Honda CR-V

Önümüzdeki hafta kapılarını açacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenecek modellerden biri Honda CR-V Hybrid olacak. Yeni Honda CR-V modelinin hibrit motorlu versiyonu 5.3 litre/100 km yakıt verileri ile dikkat çekiyor. Honda ayrıca yeni HR-V, Civic Type R modellerini de fuar ziyaretçileri ile buluşturacak.

Honda’nın Avrupa’da ilk hibrid SUV modeli olacak yeni CR-V Hybrid için yakıt ekonomisi ve CO 2 emisyonları onaylandı. Benzinli-elektrikli kombine 184 HP güç verisine ulaşan modelin önden çekişli modeli 5.3 l / 100 km ve 120 g / km CO2 sağlarken; Dörtçeker CR-V Hybrid 126g / km CO2 ve 5,5 l / 100 km ortalama yakıt tüketimi ortaya koyuyor.

Honda CR-V Hybrid, hem performansı hem de verimliliği optimize etmek için akıllı sürüş; ve üç sürüş modu arasında geçiş yapabilen benzersiz bir i-MMD teknolojisi ile yola çıkıyor. Paris Motor Show’da, CR-V Hybrid, yeni yedi koltuklu seçenek de dahil olmak üzere yeni CR-V’nin diğer versiyonlarıyla birlikte sergilenecek.

Yeni HR-V de tanıtılacak

Yenilenen Honda HR-V, Avrupa’daki ilk çıkışını Paris’te yapacak. 2019 HR-V; geliştirilen yeni dış tasarım, iç mekan güncellemeleri ve yeni ileri teknoloji ekipmanları içeriyor.

Honda’nın logosu ön ızgara üzerindeki yeni, parlak, koyu renkli bir krom panelden oluşan tasarımıyla dikkat çekiyor. LED gündüz farları artık standart olarak yer alıyor. Lansmandan itibaren, 2019 HR-V, 1.5 litrelik i-VTEC motoruyla satışa sunulacak. Daha sportif 1.5 litrelik VTEC TURBO veya 1,6 litrelik i-DTEC dizel seçeneği ilkbahardan itibaren alınabilecek.

Honda’nın motor sporlarına olan bağlılığını kutlamak için, RA618H güç ünitesiyle donatılmış Scuderia Toro Rosso STR13 Formula 1 aracı sergilenecek. Honda Motorsport programının bir başka yıldızı olan NSX GT3 gösterilecek. GT3 yarışçısı 2018 NSX normal yol versiyonuyla birlikte sergilenecek. GT3 yarış versiyonu, Honda’nın Müşteri Yarışları Programı için üç kıtada üst düzey serilerde yarışıyor. Son olarak Temmuz 2018’de yeni nesil spor otomobil Le Mans yarışına NSX ismini geri getirdi. Honda’nın ileri teknoloji ürünü ürünlerle ilgili uzmanlığını vurgulanırken; markanın motosiklet ve güç ekipman bölümleriyle desteklenecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.