Yeni Doblo’ya Combi ruhsatlı Rockstar

Fiat’ın 520 milyon TL’lik yatırımla faceliftten geçirdiği Fiat Doblo’nun Trekking versiyonu 85. Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk kez podyuma çıktı
 
Doblo ürün gamının en tepesine yerleşecek Trekking versiyonu, ilk dokunmatik ekranlı Doblo olmasıyla da öne çıkacak. Ayrıca Traktion Plus sisteminin standart olarak yer alacağı Doblo’nun bu versiyonun ismi ise Rockstar olacak.
 
Doblo Rockstar yüksek donanımı, combi ruhsatı ile 80 bin liranın altında bir fiyatla satılacak.
 
Fiat-Turkiye-Direktoru-Okan-Bas-YeniDoblo-Rockstar-geliyor
 
Cenevre’de Fiat Türkiye Direktörü Okan Baş ile konuştuk.
 
Fiorino’daki yenilenmenin 2016 yılını bulacağını söyleyen Baş, Fiorino’ya en üst versiyon Premio seçeneği eklediklerine dikkat çekti.
 
Fiat’ın Türkiye’de çok büyük bir hamle başlattığını belirten Okan Baş, Türkiye’nin en çok satan hafif ticari aracının markasının Fiat olmaya devam edeceğini belirterek, en büyük payın yeni Doblo’da olacağını ifade etti.
 
 
Okan-Bas-Fiat-Tofas-Direktor-Yeni-Doblo-2015
 
Okan Baş, yeni Doblo’nun 2015 performansı ve yeni Doblo Rockstar hakkında şunları söyledi:
 
Yeni Doblo, bu yıl 30 bin adetlik satışa ulaşır. İki ayrı 1.3 litrelik motorlarla 1.6 litrelik Multijet II dizel motor seçenekleri bulunuyor. 1.6 litre Multijet II ile Conformatik otomatik vites seçeneği de sunuyoruz. 1.3 lt motorlarımız ise 90 hp güçlerinde. Biri Ecojet, biri Multijet II. Mayıs ayında Rockstar versiyonunu piyasaya sunacağız. Combi olarak geçen yeni aracımız 1.6 litrelik Multijet II motor ve Conformatik otomatik şanzıman seçeneğiyle gelecek. Koltuk döşemelerinde Tecnoleader adını verdiğimiz özel bir koltuk kumaşı bulunuyor.“
 
 
Okan Baş, 2015 yılı şubat ayı otomobil ve hafif ticari araç satışlarının beklentilerin üzerinde geldiğini dile getirerek, “kar yağdı, kısa şubat oldu ama otomobil hızını kesmedi” dedi. Şubat pazarının beklentilerin yüzde 10 üzerinde gerçekleştiğini dile getiren Okan Baş, “önümüzdeki aylarda bu performans gösterilebilir mi şu anda bir şey söylenemez” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.