Yeni Mazda ne zaman günyüzüne çıkacak

Mazda yeni SUV modelini Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacak. Mazda yeni nesildeki ikinci modeli daha olgun bir Kodo tasarım diliyle yola çıkaracak. Ayrıca Mazda’nın yeni nesil Skyactiv Araç Mimarisi uygulanacak.

Yeni teknoloji, benzinli motorun serbest devir performansını dizelin yüksek tepkisi ile birleştiriyor. SPCCI (Buji Kontrollü Sıkıştırma Ateşleme) adı verilen teknoloji Skyactiv motorlarına güç katacak.

Mazda MX-5 30 yılda dünyada 1 milyondan fazla müşteriye ulaştı

Fuarda Mazda’nın MX-5 30th Anniversary Edition modeli Avrupa lansmanını yapacak. 1989 Chicago Motor Show’da yapılan dünya prömiyerinden bu yana otuz yılını kutlayan Mazda MX-5, 9 Şubat’ta yine Chicago’da dünya prömiyeri yapacak. Ardından Mart ayında Cenevre’ye getirilecek. İki kişilik roadster sınıfında en popüler modellerden biri olan MX-5; dünyada 350.000’i Avrupa olmak üzere dünya genelinde 1 milyon müşteriye ulaştı.

Yeni Mazda 3 yeni teknolojilerle geliyor

Cenevre’de ayrıca yeni nesil Mazda3 hatchback ve sedan yer alıyor. Bu model Mazda’nın SPCCI teknolojisine sahip ilk seri üretim aracı. Motorda ayrıca Mazda’nın akıllı yeni M Hibrit sistemi de var.

Mazda’nın en çok satan modeli CX-5 de fuarda olacak. Modelde 2019 için G-Vectoring Control Plus’ın (GVC Plus) kullanılarak sürüşü daha keskin ve daha iyi hale getirilmiş.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.