Mercedes’den 5 dünya lansmanlı büyük gösteri

2019 New York Otomobil Fuarı tüm hızıyla sürüyor. Fuardaki büyük gösterilerden birine de Avrupalı Mercedes imza attı. Mercedes’den 5 dünya lansmanlı büyük gösteriAlman yıldızı üçü SUV olmak üzere 5 yeni modelini dünyaya tanıttı.

5 yeni Mercedes sahaya çıktı

Mercede. GLS ve GLCCoupé dışında GLC SUV ve GLC Coupé’nin güncellenmiş performans versiyonlarını ilk kez ABD’de ortaya çıkardı. Ayrıca CLA 35 4MATIC ve A35 4MATIC Sedan modellerini de ilk defa New York Otomobil Fuarı’nda sergiliyor.

GLC Coupe:

Yenilenen Mercedes-Benz GLC Coupé, bir diğer SUV dünya tanıtımı olarak dikkat çekiyor. Kıpır kıpır çizgileri, yenilikçi sürüş destek sistemleri, yeni motorlar ve kapsamlı kontrol çözümleriyle ön plana çıkıyor.

Diğer sistemlerden farklı olarak gelişmiş sürüş destek sistemleri; acil çıkış uyarı sistemi, acil durum koridoru fonksiyonu ve trafik sıkışıklığının sona ermesi fonksiyonu eklenerek genişletildi.

Yenilenen Mercedes-Benz GLC Coupé’de heybetli ön görünüm, güçlü konturlar ve ön ile arka alt korumalar dışında bolca krom detay kullanılarak premium SUV havası tamamlanıyor.

Affalterbach’lı GLC

Yenilenen GLC’nin Affalterbach’lı performans versiyonunun dünya lansmanı da New York’ta yapıldı. SUV ve Coupé versiyonlarda, AMG’ye özel fonksiyonlar ve ekranlarda MBUX bilgi ve eğlence sistemi dikkat çekiyor.

Dış tasarımda aşağıya doğru genişleyen ve dikey siyah çıtalarıyla AMG’ye özgü radyatör ızgarası göze çarpıyor. Daha ince tasarımlı LED farlar ve gündüz farları yenilikler arasında.

Yeni GLS:

Mercedes-Benz, en büyük ve en lüks SUV modelinin son halini ilk kez New York’ta sergiliyor. 60 mm artan dingil mesafesi ve geniş bir iç mekân vaat ediyor. Her üç sıradaki elektrikli ayarlanabilir koltuklar, üst düzey konfora davetiye çıkarıyor.

Yeni GLE’de kullanılan 48 volt beslemeye dayanan E-ACTIVE BODY CONTROL süspansiyon sistemi, üstün süspansiyon konforu, çevik sürüş özellikleri ve gelişmiş arazi yetenekleri sağlıyor.

Yeni Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC:

Mercedes-AMG dünyasına giriş seviyesinin en güncel versiyonu da ilk kez fuarda sergilendi. Yeni CLA 35 4MATIC, turbo beslemeli, 2,0 litre hacimli 4 silindirli motoru, 7 kademeli çift kavramalı otomatik şanzımanı ve tasarımıyla dikkat çekiyor.

Sportif omuz çizgisi, genişletilmiş çamurluk kemerleri ve motor kaputundaki iki adet “güç kubbesi” ile son derece dinamik çizgilere sahip. CLA’nın iç mekânında tamamen dijital ekranlar dikkat çekiyor.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan:

Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan ilk gösterimi yapılan bir başka otomobil. Turbo beslemeli, 2,0 litre hacimli 4 silindirli motor; AMGSPEEDSHIFT DCT 7G çift kavramalı otomatik şanzıman; AMG süspansiyon ve değişken AMG Performance 4MATIC dört tekerlekten çekiş sisteminden oluşan kombinasyon; sürüş dinamiği dendiğinde çıtanın yukarılarını beraberinde getiriyor.

Güncel AMG ürün gamının sedan karoserdeki yeni giriş seviyesini oluşturan model, yüksek performans ile yolcular ve bagajlar için geniş bir alan arayan genç hedef kitleye hitap ediyor.

Otomobilin de ötesine geçen modern mobilite EQC Edition1886

Mercedes-Benz, sınırlı özel üretim EQC Edition 1886 ile yeni elektrikli mobilite çağının kapısını açtı. EQC Edition1886, elektrikli mobiliteye yönelik kullanıcı dostu birçok özelliği bir arada sunuyor. Edition versiyonunun da dünya tanıtımı New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda gerçekleştiriliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.