Hayalinizdeki hobi için Big Boyz Festival yol gösterecek

Fuarların tartışıldığı, yapılmadığı, katılımcıların düşüş trendinde olduğu bir dönemde yeni buluşma noktaları moda olmaya başladı. Hobi ve aktivite etkinlikleri de bunlardan biri olarak öne çıkıyor. Türkiye’de de giderek artan hobi ve aktivite buluşmalarından biri Big Boyz Festival adıyla düzenleniyor.

Hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival’de bu yıl yer alacak, meraklılarının hayallerini süsleyen sıradışı araçlar, otomobil ve motosiklet dünyasının uzman isimleriyle buluştu.

Mercedes-Benz X–Class V6, Lotus, Harley Davidson, Mercedes-Benz Unimog ve Mercedes-Benz CLA Coupe 15-16 Haziran günlerinde İstanbul Kemer Country’de yapılacak etkinlik öncesi kendilerini gösterdi.

Big Boyz Festival tanıtım etkinliğinde konuşan Alice kurucusucu Tolga Alişoğlu hedeflerini anlattı. Alişoğlu, ikinci kez düzenlenen etkinlikte hedeflerinin 15 bin ziyaretçi olduğunu söyledi.

Datalardan 9 milyon TL çıktı

Tolga Alişoğlu, etkinlikte ‘Büyüklere Oyuncaklar’ mottosuyla yola çıktıklarını dile getirdi. Festival sadece erkekleri değil, hobi, macera ve aktiviteye gönül vermiş veya hobi arayışı içinde olan kadın, erkek herkesi kapsıyor. Uçak, araba, motosiklet, spor, eğlence, müzik, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçlar ile ultra teknolojik deneyimleri, 15 bin metrekarelik alanda meraklılarıyla buluşturmayı hedefliyor.

Big Boyz Festival geçtiğimiz yıl iki günde 5 milyon TL’lik, festivalde toplanan data ile de bir yılda toplam 9 milyon TL’lik ticaret hacmi yarattığı belirtiliyor.

Dünya genelinde festival pazarının büyüklüğü 50 milyar dolar. Örneğin her sene Nevada’da yapılan Burning Man Festivali 60 milyon dolarlık ekonomik büyüklük yaratıyor.

Tolga Alişoğlu: Big Boys Festival organizatörü

Festivalde müzik ve gösteriler de olacak

Festivale yönelik bilgilendirmenin ardından, Redbull sporcusu ve Stunt Rider Birkan Polat’ın, motosikletiyle yaptığı özel gösteri dikkat çekiciydi.

Gösteri sonrasında etkinliğe katılan profesyoneller Lotus, Harley Davidson ve Mercedes-Benz X-Class V6 araçların test sürüşlerini gerçekleştirdiler.

Etkinliğe Mercedes’in sivil kullanım için yeni geliştirdiği S Class fiyatına sahip Unimog kamyonu da yer aldı. Bu kamyonu satın almak için 4 müşteri adayı ile görüştüklerini söyleyen Mercedes Benz Türk kamyon ilgilileri, test sürüş yaptırdıklarını ifade ettiler.

Big Boyz Festival 15 – 16 Haziran tarihlerinde İstanbul Kemer Country Club’ta düzenlenecek. Burak Yeter, Yüksek Sadakat, Grup Dayımlar ve DJ Levent Özbay gibi sevilen isimlerin performanslarını sergileyeceği festivalde Redbull DJ’leri de misafirleri coşturacak.

Big Boyz Festival gelenlere; hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleme, drone, maket uçak gibi oyuncakları test etme imkanı sağlayacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.