Efsane motosiklet Akrapovic ile yola çıka çıkacak

Üstün performanslı egzoz üreticisi Sloven Akrapovič, motosikletin en büyük isimlerinden biri olan MV Agusta ile işbirliği yaptı. Endüstriyel ortaklık duyurusu sonrası Akrapovič, MV Agusta motosikletlerinin performanslı modellerine uyacak şekilde tasarlanmış yenilikçi egzoz sistemleri yelpazesi sunacak.

Akrapovič, titanyum ve karbon fiber gibi son teknoloji ürünü, yarış kanıtlanmış malzemelerin kullanılmasıyla; MV Agusta’nın çok iyi bilinen Motosiklet Sanatı felsefesini karşılayan egzoz sistemleri oluşturacak.

Akrapovič yarış teknolojisi, yeni egzoz sistemleri oluşturmaktan topladığı birikimi uygulamak için şimdi MV Agusta modellerinde kullanılacak. Akrapovič ayırt edici bir ses ve benzersiz tasarımlara sahip ürünler geliştirecek.

Akrapovič Genel Müdürü Uroš Rosa; “Akrapovič, motosiklet tarihinin bu özel markası için son derece heyecanlı. Sektördeki en ikonik markalardan biriyle ortaklığa girmek şirketimiz için bir başka büyük adım.

Her ikisi de bir yarış geçmişinden geldi ve tutkuları ile kazanan küresel markalar yarattı ve bu işbirliğini doğal bir uyum haline getirdi.

Akrapovič, yakında mvagusta modelleri için Titanyum ve karbon fiber gibi yüksek teknoloji ürünü yenilikçi ürünler yaratacak.” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.