Yenilenen Renault Megane liderlik hedefiyle satışa çıktı

Türkiye’de Bursa’da Oyak Renault fabrikalarında üretilen Renault Megane Sedan güncellendi.2021 yılı kompakt bedan sınıfında önemli rekabete sahne olacak. Makyajlanan Egea, yeni Skoda Octavia ve güncellenen Renault Megane bu rekabetin temel taşları olacak. Yılın son döneminde yeni modeller de bu rekabete renk katabilir.

2016’da ilk kez yollara çıkışından beri 200 binin üzerinde satılan Megane Sedan 4 güç tazeledi. 30’a yakın ülkeye ihraç edilen ve 2020 sonu itibarıyla Türkiye’nin en çok satan ilk 3 otomobilinden biri olan Megane Sedan, adeta teknoloji dopingi yaptı.

Makyajlı Renault Megane kokpiti

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, yenilenin Megane ile ilgili olarak bir açıklama yayınladı:

2017’de Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından Türkiye’de Yılın Otomobili Ödülü’ne layık görülmesi ve lanse edildiği günden bu yana ulaştığı 200 bini aşkın satış adedi, otomobilin başarısını ortaya koyuyor.

Bursa’daki OYAK Renault Otomobil Fabrikaları’nda Türk işçisi ve mühendisinin ellerinden çıkan Megane Sedan, 2020’de Türkiye’nin en çok satan üç otomobilinden biri oldu.

Daha fazla ergonomi ve konfor odaklı şık tasarım dokunuşlarının yanı sıra daha fazla teknolojik özellikle gelen Yeni Megane Sedan, bu başarıyı artırarak sürdürecek.

Türkiye, C-Sedan segmentinin ağırlıkta olduğu bir pazar. Öyle ki 2020 sonu itibarıyla C-Sedan segmenti, ülkemiz binek otomobil pazarından yüzde 33 pay alıyor.

Böylesine önemli bir segmentte satılan her 5 araçtan biri olma özelliğini taşıyan Megane Sedan, yenilenen yüzüyle birlikte 21 yıldır aralıksız devam eden binek otomobil pazarı liderliğimizi geleceğe taşımak için önemli kozlarımızdan olacak” dedi.

 

Yenilenen Megane 198 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaya başlandı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.