
Mercedes 200 bin TL’ye kadar 0 faizli kredi teklif ediyor
Mercedes-Benz nisan ayı otomobil ve hafif ticari araç kampanyalarında 0 faizli 12 ay vadeli seçeneklerini açıkladı. Mercedes 200 bin TL’ye kadar 0 faizli kredi teklif ediyor.
Nisan ayına özel E-Serisi Sedan, E 300 Coupé, E 300 Cabriolet model otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde; 100 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz oranından yararlanılıyor.

180 bin TL tutarında krediye 36 aya kadar yüzde 0,99 faizli geri ödeme seçeneği sunuluyor.
Mercedes-Benz GLA sahibi olmak isteyenler için ise 140 bin TL krediye 36 ay vade ve yüzde 1,89 faiz oranı sunuluyor.
Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobillerde ise kaskolu alımlarda 80 TL kredi için 12 aya kadar yüzde 2,27 faiz; 48 aya kadar vadelerde ise yüzde 2,07 faiz oranı sunuluyor.
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyaları

Vito kampanyası:
Mercedes-Benz Vito sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde; 200 bin TL’ye varan kredi için 48 aya varan vadeler ya da 0’dan başlayan faiz avantajından faydalanabilirler.
Sprinter kampanyası:
Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde; 200 TL’ye varan kredi için 48 aya varan vadeler ya da %0’dan başlayan faiz avantajından faydalanabilirler.
X-Class Kampanyası:
4×4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu X-Class sahibi olmak isteyen müşteriler; Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 200 bin TL’ye varan kredi seçeneği, 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanabilirler.
2 El Hafif Ticari Araçlar:
Used1 İkinci el araç alımlarında Mercedes-Benz Kasko’ya özel; yüzde 1,74’ten başlayan faiz oranları ve 1.642 TL’den başlayan aylık ödemelerle ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor.
Mercedes-Benz nisan ayı otomobil ve hafif ticari araç kampanyalarında 0 faizli 12 ay vadeli seçeneklerini açıkladı. Mercedes 200 bin TL’ye kadar 0 faizli kredi teklif ediyor.
- Mercedes-Benz Vision Iconic ile geleceği 1930’ların tasarımında arıyor
- Yeni Corolla’yı tanımakta zorlanabilirsiniz
- Otomotivde üretim milyon sınırını geçti
- Araç dış lastik ithalatına damping soruşturması açıldı
- Skoda’nın en hızlı Fabia’sı sahneye güçlü çıktı
- 20 bin eurodan ucuz Twingo elektrikli olarak geri dönüyor
- TikTak Getir Araç’ı satın aldı, 10 milyon kiralama ile Avrupa’da ilk üçe girdi
- Otomotiv ihracatımız 9 ayda 30 milyar doları geçti
- Yeni Citroen C5 Aircross Türkiye takvimi açıklandı
- Resmi Gazete’de yayınlandı: Kış lastiği uygulamasına yeni düzenleme