2021 Nissan Navara makyajlı yüzünü gösterdi

Yeni PRO-4X versiyonuyla karşımıza çıkan makyajlı 2021 Nissan Navara, makyajlı yüzünü gösterdi. Dış tasarımında Amerikan esintileri taşıyan pick-up, kaputunun altında bir değişikliğe uğramadan yola devam edecek.

Ters C şeklindeki LED farlar ile modern bir görünüme kavuşan Japon pick-up modelinin ön ızgarası da elden geçirilmiş. Yenilenen ön panjurda Ford modellerinin aksine marka yerine Navara ismi, parçanın üzerine işlenmiş. Yine üzerinde model adı yer verilen bagaj kapağı da makyajlanma operasyonuna dahil olmuş.

Sadece kozmetik makyajla sınırlı kalmayan yeni Nissan Navara modelinin yükleme kapasitesi artırılmış ve buna ek olarak arka aksı da güçlendirilmiş. Arka hacmi yükselen Navara’nın arka tamponundan erişimi kolaylaştıran yeni bir basamak da yer alıyor.

2021 Nissan Navara modelinin güvenlik donanımlarında önemli ve zengin değişiklikler yapılmış. Ön Çarpışma Uyarısı, Acil Durum Freni, Yağmur Sensörü gibi donanımlara; 4 kameradan oluşan 360 derece görüş sistemi eşlik ediyor. Ayrıca, Off-road takip monitörü ise düşük hızlarda ve dört çeker modunda sürücülere kolaylık sağlıyor.

Kabin genellikle diğer Nissan modelleri aynı özelliği paylaşsa da, araç 8 inç boyutlu multimedya sistemi ve 7 inç boyutlu dijital gösterge paneli güncellenmiş. Yenilenen direksiyon simidi ve gösterge paneli dizaynı ise Navara’yı daha modern yapma çabaları arasında görülüyor. Arka koltukların minderlerini elden geçiren Nissan, lamine ön ve yan camlar ile konfor seviyesini arttırmaya çalışmış.

Nissan’ın yayınladığı basın bültenine göre motor seçenekleri ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılmamış. 2021 Nissan Navara, ilk olarak Tayland’da satışa çıkacak ve daha sonra diğer pazarlarda yerini alacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.