2023 V Weekend Festivali ne zaman başlıyor?

2018 yılından itibaren her sonbaharda akıllara gelen V Weekend Festivali bu yıl da kapılarını açıyor. Otomotiv, spor ve çok daha fazla sektörü bir araya getiren, severlerini buluşturan festival için son 1 haftalık düzlüğe girildi. 2023 V Weekend Festivali ne zaman başlıyor?

Istanbul Park adıyla tüm dünyada tanınan ve günümüzde Intercity adıyla birlikte anılan Formula 1 pisti ve çevresi, Türkiye’nin en büyük festivallerinden birine ev sahipliği yapacak. Motor sporlarından futbola, bisikletten koşuya, atletizmden buz hokeyine kadar tüm spor dallarının buluşmasına ve eğlenceli deneyim alanlarına ev sahipliği yapacak. Festivalde, farklı dallarda müsabakalar, birbirinden renkli gösteriler ve herkesin katılımına açık şovlar gerçekleşecek.

Hayallerin izlenimi: İstanbul Park’ta Honda Civic Type R 2023 sürüşü

2023 V Weekend Festivali ne zaman başlıyor?

Bu hafta sonu, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında iki gün boyunca festivalde, drift ve akrobasi gösterileri, motorsporları takımları ve yarış araçlarının sergileri; otomobil, motosiklet ve off-road kulüp stantları ve gösterileri; yeni teknolojiler alanı ve otonom araç gösterileri; sürüş simülatörleri ve e-gaming alanları; ürün, ekipman, tuning aksesuarları satış ve tanıtım stantları yerini alacak.

Yalnızca otomotiv değil; çocukların ve yetişkinlerin birçok farklı spor dalını deneyimleyebileceği spor alanları, bisiklet, koşu, basketbol, cross-fit, drone, e-gaming ve farklı birçok branşta spor müsabakaları, spor kulüplerinin ve topluluklarının stantları, spora destek veren markaların spor tanıtım ve etkinlik alanları, çocuk/aile eğlence alanları, hayvansız sirk, simülatörler ve e-gaming alanları, yemek kamyonu ve sokak lezzetleri konseptli yiyecek ve içecek alanları, DJ/müzik yayınları ve konserleri de 7’den 70’e herkesin keyifli vakit geçirmesi için festivaldeki öne çıkan etkinlikler arasında.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.