2024 Peugeot 9X8 yeni giysileriyle yola çıkıyor

2024 PEUGEOT 9X8 üzerindekileri değiştirerek, yeni bir görünümle podyum arayacak. Binlerce kilometrelik testi tamamlayan Team Peugeot TotalEnergies, 21 Nisan’daki 2024 FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nın ikinci turu 6 Saat Imola‘da ilk kez yarışacak modifiye edilmiş yarış otomobilini tanıttı. Otomotiv şirketleri yarış pistlerinde geliştirp, test ettikleri teknolojileri yol a çıkacak yeni araçlarına taşıyorlar. Motor sporları bir tür test alanı olarak değerlendiriliyor.

Takımların önde 29 cm ve arkada 34 cm genişlikte lastik kurulumuna olanak tanıyan düzenleme değişikliğini iyi değerlendirmek için yenilenen 9X8’in aerodinamiğini uyarlamış.

ve PEUGEOT 9X8 artık bir arka spoylere sahip.

PEUGEOT 9X8’in ilk versiyonu, 2020/2021 sezonundaki teknik düzenlemeleri karşılayacak şekilde tasarlandı. Ancak otomobilin tasarım aşaması ile 2022 yazındaki tanıtım arasında kurallar değişti. Bu durum da belirli alanlardaki performans iyileştirmelerini beraberinde getirdi. Buna bağlı olarak otomobilin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve Team Peugeot TotalEnergies tarafından belirlenen iddialı hedeflere ulaşmak adına bazı tasarım ayrıntıları revize edildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.