Lider Filo halka arz için SPK’da

Araç kiralama sektörü firmalarından LDR Turizm A.Ş., halka arz başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Lider Filo markası ile faaliyet gösteren şirketin henüz açıklanmayan orandaki hissesi, SPK’dan onay çıkması halinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak.

Operasyonel araç kiralama sektöründe geçen yıl Escar şirketi halka açılmıştı. Şimdi de Lider Filo, hisselerini halka açıyor. Lider Filo, halka arz hamlesi ile şirkete sermaye artışı yoluyla kaynak sağlayarak büyümeyi, şirketin kurumsal kimliğini daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Lider Filo – LDR Turizm A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, halka arza ilişkin olarak izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) gerekli başvurunun gerçekleştirildiği ifade edildi. Söz konusu halka arz için aracılık işlemleri Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından sağlanacak.

2010 tarihinden bu yana operasyonel araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren Lider Filo – LDR Turizm A.Ş.; kurumsal müşteriler ile KOBİ’lere finansal ve teknolojik gelişmeler çerçevesinde; 4 bin adede yaklaşan araç filosuyla, özelleştirilmiş araç kiralama hizmeti sunuyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.