DS Türkiye’nin yeni genel müdürü Selim Eskinazi oldu

Otomotiv ve mobilite dünyasının en büyük grupları arasında yer alan Stellantis Türkiye yapılanmasında önemli değişimler yaşandı. DS Türkiye’nin genel müdürlüğü görevine Selim Eskinazi getirildi.

2020 yılından beri premium otomotiv markası DS Türkiye’nin Genel Müdürlüğü yanı sıra aynı zamanda, Stellantis Türkiye Filo Satış operasyonlarını ve grup bünyesindeki ikinci el araç platformu Spoticar’ın da sorumluluğunu üstlenen Berk Mumcu, Jeep’in Detroit’teki merkez ofisinde yeni görevine atanırken, boşalan koltuğa ise otomotiv sektörünün tecrübeli isimlerinden Selim Eskinazi getirildi.

Selim Eskinazi kimdir?

Selim Eskinazi, Stellantis çatısı altında göreve başlamadan önce 15 seneyi aşkın süre Doğuş Otomotiv bünyesinde çeşitli görevlerde yer aldı. Sabancı Üniversitesi’nde Üretim Sistemleri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 2006 yılında Doğuş Otomotiv bünyesinde Porsche Pazarlama Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Eskinazi, uzun yıllar hizmet verdiği grup içerisinde birçok farklı rolde görev yaptı. Son olarak Porsche markasının Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Selim Eskinazi, Temmuz 2022 tarihi itibarıyla Stellantis Türkiye çatısı altındaki yeni görevine başladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.