Trafik kaygısı olanın ayağına ekspres servis gönderiyor

‘Türkiye’nin yetkili servisi’ mottosuyla büyümeye yönelik yatırımlarını sürdüren Auto King, franchise ağını genişletmeye devam ediyor. Auto King, bu kapsamda son olarak dün Beylikdüzü Servis Merkezi’ni açtı. Auto King üst yönetimi, sigorta acenteleri, otomotiv eksperleri ve sigorta şirketlerinin temsilcilerinin katıldığı açılış sonrası servis hizmet vermeye başladı.

Auto King her marka araca onarım hizmeti veriyor

Bugüne kadar 120 bin metrekarenin üzerinde kapalı alana ulaşan Auto King Türkiye’nin yanısıra Rusya, Kıbrıs ve Yunanistan’da da hizmet veriyor. 2018 yılını büyüme yılı ilan eden şirket tüm servis merkezlerini yüksek teknoloji ile donatılmış ekipmanların yanısıra, en hızlı, en sağlıklı hizmet sağlayacak çalışanlarla geliştirme hedefini sürdürüyor.

Auto King CEO’su Ayhan Dayoğlu

‘Tüketiciye daha yakınız’

Türkiye’nin Yetkili Servisi sloganıyla yola çıktıklarını belirten Auto King CEO’su M. Ayhan Dayoğlu, “Yeni dönemde, hızlı ama bir o kadar da sağlıklı bir büyüme trendine giren Auto King ailesi, arasına katılan yeni üyeleri ile her geçen gün, tüketicisine biraz daha yaklaşıyor, biraz daha güçleniyor. Yeni iş ortağımız Beylikdüzü Servis Merkezi’nin; kaliteli ve uygun fiyatlı parça ve işçilik anlayışı ile gelen talepleri müşteri memnuniyetinden de taviz vermeden, hızla ve sistematik olarak karşılayacağına olan inancım tamdır” dedi.

Auto King Beylikdüzü açıldı

Zaman kaybetmek istemeyenlere 6 ekspres servis

Yeni yatırımlar konusunda önceliği İstanbul’a ayırdıklarını kaydeden Dayoğlu, bu yıl içerisinde İstanbul’da yetkili servislerin ve sanayi sitelerinin olduğu bölgelerde 6 mobil parça onarım servisi açacaklarını söyledi. Dayoğlu, ayıca İstanbul trafiğinde zaman kaybetmek istemeyen araç sahiplerine hizmet edecek şekilde de 6 Auto King ekspres mini onarım ve bakım servisi olacağını belirtti.

Auto King CEO’su Ayhan Dayoğlu, müşteri memnuniyetini daha da arttıracak projelere hız verdiklerini kaydederek, “Zira müşterimizin beklentileri her gün biraz daha yükseliyor. Müşterilerimiz, bir kahve zincirinde gördüğü uygulamayı bir hasar onarım servis zincirinde de görmek istiyor. Yenilenmeyi desteklemek için başlattığımız durum değerlendirmesini kısa süre önce tamamladık. Auto King Franchise sistemine dâhil olan servislerin standartlarını tekrar tekrar gözden geçirdik. Standartların arzu ettiğimiz seviyenin üzerine taşınması için ön çalışmalarımızı yaptık, gelişim planlarını hazırladık. Beylikdüzü servis merkezimiz bunlara en iyi örneklerden biri” şekilde konuştu.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.