Fiat Egea Hatchback’i Fiat Müdürü Altan Aytaç anlatıyor

Mayıs ayı ile birlikte Türkiye yollarına çıkan Bursalı Fiat Egea Hatchback’i, Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç ile Bodrum yollarında test ettik. Fiat Egea Hatchback, ilk etapta manuel şanzımanlı olarak 1.4 litre 95 HP ve 1.4 litre T-Jet 120 HP benzinliyle, 1.3 litre 95 HP ve 1.6 litre 120 HP Multijet dizel motor seçenekleriyle sunuluyor.

Egea HB ülkemizde Peugeot 308, Hyundai i30, Opel Astra, Renault Megane, Volkswagen Golf, Ford Focus, Toyota Auris gibi modellerle rekabet ediyor. Egea ölçüleriyle bu sınıfın en uzunu Opel Astra ile birlikte 4370 mm uzunluğa sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bu da ona hatchback için iyi sayılacak 440 litrelik bagaj hacmi sağlıyor.

Egea HB’nin Easy Plus, Urban Plus ve Lounge Plus olmak üzere üç farklı donanım seviyesi ile satın alınabiliyor. Easy Plus donanım paketinde; 6 havayastığı, krom kapı kolları, 16 inç jantlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Uconnect Radyo/MP3 çalar, Bluetooth bağlantısı, USB/AUX girişi, çok fonksiyonlu direksiyon, ABS, ESP, Yokuş Kalkış Destek Sistemi gibi donanımlar yer alıyor.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.