Dereboyu kavaklar’dan, Sarı çizmeli Mehmet Ağa’ya

VW-Golf-GTI

Lassa, araç sahiplerinin yaz aylarında yola sağlam çıkmalarını desteklemek için yeni bir kampanya başlattı. Barış Manço’nun sevilen şarkısı “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” ile hazırlanan reklam filmi ile duyurulan kampanya, herkesi yolculuğa çıkmaya çağırıyor.

Lassa’nın yeni yaz kampanyası ve reklam filmi hakkında bilgi veren Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel; “Kış lastiği döneminde, Barış Manço’nun “Dere Boyu Kavaklar” şarkısından ilhamla hazırladığımız reklam filmi ile önemli bir başarı yakaladık. Bu başarımızı sürdürmek üzere, Nisan ayı itibariyle başlayan yaz lastiği dönemine, yine Barış Manço’nun

Evren Güzel: Brisa Pazarlama Direktörü

“Sarı Çizmeli Meğmet Ağa” ile hazırladığımız reklam filmi ile giriş yaptık. Araç sahipleri yaz mevsiminde uzun seyahatler ve ziyaretler yapıyor, memleketimizin dört bir köşesine yolculuk ediyor. Bu yoğun dönemde aracın yerle temasını sağlayan en kritik parçası olan lastik; seyahatlerin emniyetli ve konforlu geçmesi için büyük önem taşıyor. Lassa da Türkiye yol şartlarına göre tasarlanan, yenilikçi ve sağlam ürünleriyle bu yolculukların vazgeçilmez yol arkadaşı. “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” şarkısının tanıdık melodisi ve giriş dizesindeki ‘Yaz Dostum’ mesajı kampanya filmimizle özdeşleşti.” dedi.

Lassa, 15 Nisan – 15 Mayıs 2018 tarihleri arasında 500 TL’lik alışverişlerde 50 TL indirim sağlıyor. Kampanya kapsamında ayrıca Bonus kart sahiplerine peşin fiyatına 9 taksit sağlanıyor ve Bonus Flash ile alışveriş yapanlara 750 TL ve üzeri harcamalarda 50 TL Bonus hediye ediliyor.

Lassa Filminin künyesi:

  • Reklamveren: Brisa
  • Reklamveren Yetkilisi: Evren Güzel, Efe Attila, Ela Uçar Okançay
  • Reklam Kampanyası: Lassa Yaz Lastiği Satış Kampanyası
  • Reklam ajansı: Alametifarika
  • Yaratıcı Yönetmen: Ozan Özüm Özbey, Odisseas Sevsevme
  • Yaratıcı Ekip: Çağlar Kurtaran, Ali Can Savaş, Tuna Öngü, Burçin Perçin, Doğuş Kozal
  • Stratejik Planlama: Seren Pala, Berra Katlav, Alara Akkamış
  • Prodüksiyon: Övgü Akgürgen, Teğin Polat, Merve Haklı
  • Müşteri İlişkileri: Duygu Yılmaz, Müge Bürge
  • Post Prodüksiyon Şirketi: Filmişleri
  • Medya Satın Alma Ajansı: Mediacom
  • Besteci ve söz yazarı: Barış Manço
  • Editör: Müzikotek Organizasyon Pazarlama Tic. A.Ş.
Önceki İçerikTürkiye’de 100 kişiye 4 motosiklet düşüyor
Sonraki İçerik4 yılda elektrikli otomobil sayısı 140 bin, şarj noktası ise 84 bin olacak
Otoajanda.com haber merkezi, konusunda çok deneyimli ve uzman bir ekip tarafından yönetiliyor. Tüm haberler bu ekibin tecrübeli üyelerince edite edilerek, yayınlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz