FC Barcelona’ya Türk malı lastik

VW-Golf-GTI

Geçtiğimiz haziran ayında FC Barcelona ile anlaşma imzalayan Lassa, oyunculara ve teknik ekibe 4’er adet performans lastiği hediye etti.

FC Barcelona Lassa basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının kullandığı Palau Blaugrana Spor Salonu’nun soyunma odasında bir sürpriz hazırlayan Lassa, oyuncuları da bu ilginç sürprizin içine kattı. FC Barcelona Lassa Basketbol Takımı’nın kaptanı Juan Carlos Navarro ve diğer kaptanlar, soyunma odasının önünden birbiri ardına geçen lastikleri görünce önce büyük şaşkınlık yaşadı. Daha sonra lastiklerin peşine düşen takım kaptanları, kendilerini bir anda dev bir yeni yıl kutlamasının içinde buldu. Lassa’nın bu sürprizi karşısında şok yaşayan takım kaptanları, kutlamada Lassa kızları tarafından karşılandı ve kendilerine hediye lastikleri takdim edildi.

Lassa, Barcelona’ya sponsor

Brisa’nın markası Lassa ile imzalanan anlaşma sonrasında FC Barcelona’nın tüm basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının adı ‘FC Barcelona Lassa’ olarak değiştirilmişti.

Önceki İçerikDireksiyonda yüzümüzü güldüren anlar
Sonraki İçerik1.6 lt aracın vergisi 997 TL olacak
20 yıllık gazeteci ve görsel yönetmen. Akşam Gazetesi'nde uzun yıllar otomotiv sayfalarının tasarımını yönetti. Kuruluşudan bu yana otoajanda.com ile çalışıyor. Otomotiv haberciliği ve görsel yönetmenlik uzmanlık alanları arasında başta geliyor. Uzun otomobil yolculukları, test sürüşleri en önemli hobileri arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz