Kirpi’lerde boyalar değişti

kirpi bmc

 

BMC'de üretimin aylar sonra yeniden başlaması anlamına gelecek ilk Kirpi sevkiyatı için araçlarda son işlemlerin de tamamlandığı öne sürüldü.

Daha önce Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslim edilmek üzere hazırlanan ve boyanan Kirpi'lerin üzerindeki boya değişiklikleri de dahil tüm işlemlerni tamamlandığı öğrenildi. Fabrikanın kapısına tamamlanmış halde sıralanan Kirpi'lerin ihracat işlemlerinin tamamlanmasının ardından, sevkedilmek üzere bekledikleri belirtildi.

Ocak ayının son günlerinde sevkedilecekleri söylenen bu araçların, gümrük işlemlerinin tamamlanmadığı için bekledikleri belirtildi.

 

Önceki İçerikOtomobilin rengi siyah ve beyaz
Sonraki İçerikMicra gaza basıyor
Otoajanda.com haber merkezi, konusunda çok deneyimli ve uzman bir ekip tarafından yönetiliyor. Tüm haberler bu ekibin tecrübeli üyelerince edite edilerek, yayınlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz