Yeni Phaeton 2016’da yola çıkıyor

VW-Golf-GTI

Türkiye’de bayi satışı olmayan Volkswagen’in lüks modeli Phaeton’un yeni nesline ilişkin ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Yeni model 2016 sonunda veya 2017 başında lanse edilecek.

VW-Phaeton-geri-donuyor

 

Yeni Phaeton’un segmentinin en konforlusu olacağı, Volkswagen’in Mercedes S Classe’tan daha iyi bir otomobil ortaya çıkarmak iddiasında olduğu belirtiliyor.

S Serisi geçen yıl ‘dünyanın en iyi otomobili’ sloganıyla tanıtılmıştı. Bu slogan Volkswagen’i biraz rahatsız etmişe benziyor.

Teknik açıdan şu anda otomobille ilgili bilgiler kısıtlı. Yeni Phaeton'da havalı süspansiyon sistemi kullanılacak. Bu sistem sayesinde kamera ve sensörlerler yardımıyla yol kusurları agılanabilecek ve bu bilgiler süspansiyona gönderilerek konforlu bir sürüş sağlanacak.

Limuzinde ayrıca 60 kilometre hıza kadar otonom sürüşe imkan veren yarı otomatik bir sistem kullanılacak. Bu sistemin tam otomatik hale getirilmesi için de çalışmalar devam ediyor.

Önceki İçerikİşte 2014’ün Gladyatörleri
Sonraki İçerikToyota ve ajanslarına Marketing Türkiye ödülü
Otoajanda.com haber merkezi, konusunda çok deneyimli ve uzman bir ekip tarafından yönetiliyor. Tüm haberler bu ekibin tecrübeli üyelerince edite edilerek, yayınlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz