2023 Honda CR-V tasarımı patent görüntüsüyle ortaya çıktı!

Honda, popüler SUV modeli CR-V’nin yenilenmesi ve geliştirilmesi için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Geçtiğimiz dönemlerde casus fotoğraflarla kamuflajlı da olsa yüzünü gösteren 2023 Honda CR-V modelinin tanıtımdan önce patent görüntüsü sızdırıldı.

Vanhoe Rage’nin sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı kamuflajlı prototiplerle yakından eşleşen yeni CR-V patenti dış tasarım hakkında ipuçları veriyor. Yeni CR-V, Civic, HR-V ve diğer yeni Honda modellerinin stilini benimsiyor.

Patent fotoğrafında, üstte ve far grubunun içine doğru uzanan bir krom çubuk ve kare şeklinde bir ızgara yer alıyor. Yeni CR-V’de HR-V modelinde olduğu gibi ön farlardan arka lambalara uzanan tek, keskin ve temiz bir yan çizgi bulunuyor. Arkadan görünümü olmamasına rağmen, bagaj kapağının üzerine çıkan geleneksel arka lambalar görülüyor.

Hibrit CR-V nasıl bir model?

2023 honda cr-v kamuflaj

2023 Honda CR-V Kamuflajlı Fotoğraf

Herhangi bir iç mekan görüntüsü olmamasına rağmen CR-V’nin Civic ve HR-V’de görülen minimalist yaklaşımı izleyeceği ve 7 koltuklu bir versiyonun sunulacağı tahmin ediliyor.

Yeni CR-V’nin Civic’te olduğu gibi yeni bir platform mu yoksa mevcut olanın yoğun şekilde güncellenmiş bir versiyonu mu olacağı belli değil. Ayrıca CR-V’ye neyin güç vereceğini henüz bilmiyoruz. Japon üretici elektrikli araç serisinde bulunan, mevcut CR-V modelinde kullanılan hibrit motor ünitesine yer verebilir.

Honda CR-V’nin 2022’nin sonundan önce tanıtılması ve 2023’ün başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Model tasarımının HR-V’de olduğu gibi ABD ve Avrupa pazarları için farklı şekilde olup olmayacağı ise henüz belli değil.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.