Letgo otoplus, Ankara 2. el alım ve satım merkezini hizmete açtı

Geçtiğimiz yıl internet ile birlikte 2. el alım ve satım iş modelini başlatan letgo otoplus, Türkiye genelinde hizmet noktalarını artırıyor. İstanbul ve İzmir illerinde şubelerini artıran letgo otoplus, Ankara şubesini de hizmete açarak alım satım noktalarını 41’e çıkardı.

Letgo otoplus şimdi de başkent Ankara’daki ilk alım ve satım merkezini Nata Vega Outlet’te Ankaralıların hizmetine sunuyor. Anlaşmalı Pilot Garage şubelerinin yanı sıra bir buçuk yılda yedi merkez açan otoplus’ın Türkiye genelindeki hizmet noktaları 41’e ulaştı.

İki kattan oluşan 9 bin metrekarelik yeni merkezde 300 araba kapasitesiyle hizmet vermeye başlayan otoplus; ikinci el araba sektöründe uyguladığı dijitalden fiziksele yenilikçi iş modelini Türkiye’de yaygınlaştırmayı hedefliyor.

İkinci el otomobil alırken nelere dikkat edilmeli?

letgo ikinci el araç satışı

Letgo otoplus Ankara, İstanbul ve İzmir’de alım ve satım süreci nasıl işliyor?

  • Araç satın almak isteyen müşteriler, letgo otoplus web sitesinden veya letgo uygulaması üzerinden yüzlerce ikinci el arabayı detaylı fotoğraflar yardımıyla inceleyebiliyor. Randevu alarak da istedikleri ikinci el arabayı Türkiye’deki tüm otoplus merkezlerindeki danışmanlar ve TSE onaylı ekspertiz raporları eşliğinde detaylı bir şekilde görebiliyorlar.
  • Sunulan 12 ay/20 bin km garanti sayesinde alıcılar alım sonrasında yaşanabilecek sorunlar için de güvence altına alınıyor. Ayrıca alıcılar dilerlerse 20 gün içerisinde iade imkanından da faydalanabiliyorlar.
  • Şeffaf bir şekilde ilerleyen süreç boyunca müşteriler sürpriz bir masrafla karşılaşmıyor, arabanın TSE onaylı ekspertizi, 1 yıl garantisi ve noter masrafları otoplus tarafından karşılanıyor.
  • Arabasını satmak isteyen müşteriler ise öncesinde otoplus web sitesinden veya letgo uygulamasından araba bilgilerini girip ücretsiz ön fiyat teklifi alıyor. İstediği otoplus merkezinden ekspertiz randevusunu oluşturabiliyor.
  • Letgo otoplus Ankara, İstanbul ve İzmir’deki hizmet noktalarında bulunan eksperler tarafından gerçekleştirilen ücretsiz ekspertiz sonrasında fiyat teklifi sunuluyor. Eğer müşteriler de teklifi uygun görürse noter işlemlerine geçiliyor ve ödeme nakit olarak araç sahibinin hesabına yapılıyor.
  • Bu imkanların yanı sıra hem alım hem satım sürecinde, otoplus’ın çözüm ortaklarıyla birlikte sağladığı; kapsamlı garanti, sigorta ve finansman gibi değer yaratan hizmetlerle müşterilerin tüm ihtiyaçlarına tek bir noktadan cevap veriliyor.
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.