Yenilenen Renault Clio reklam filmi çekiminde yakalandı

Bu yıl içerisinde makyajlı yüzüyle ortaya çıkması beklenen Renault Clio, reklam filmi çekimlerinde sobelendi.

İlk kez 2019 yılında tanıtılan beşinci nesil Clio, 2020 yılında Türkiye’de Yılın Otomobili seçildi. Bursa’da üretilebilmesi için 306 milyon avro yatırım yapılan model, Oyak Renault Fabrikaları’ndan yurtdışına 30 farklı ülkeye ihraç ediliyor. Beşinci nesil Clio artık dört yaşına ayak bastı ve yenilenmek için ideal bir zamanda. Renault’nun bu bahar Clio’nun makyajlanmış versiyonunu tanıtması bekleniyor. Şarj edilebilir hibrit (PHEV) güç aktarma sistemine sahip olacak mı? Araçta ne gibi değişiklikler göze çarpıyor?

Makyajlı Renault Clio kameralardan kaçamadı

Makyajlı Renault Clio’nun İspanya’nın Valencia kentinde çekilen fotoğraf ve videoları, aracın yeni ön yüzünü ve ışık imzasını öne çıkarıyor.

Ön tarafın her iki yanında yer alan zıt yönlü led ışıklar, ızgara boyunca uzanan krom çubuk ve elmas şeklindeki Renault logosuna geçiş yapan ince yeni farların altı ile bir bütünlük sağlıyor. Ayrıca ızgaranın Renault logosunun altındaki bölümü artık daha geniş olacak gibi görünüyor. Videoda araç sadece tek bir açıdan çekildiği için tasarımla ilgili çok az detay görülebiliyor.

https://twitter.com/juanjogrosa/status/1627328496363003904

Clio’nun makyaj operasyonu geçirdiği için yeni modelde, mevcuttan farklı motor ve şanzıman seçenekleriyle tanıtılması beklenmiyor. Ancak söylentilere göre, otomobil üreticisi Clio’ya, Captur’un şarj edilebilir hibrit aktarma organlarını vermeyi tercih edebilir. Bu versiyon, 1.6 litrelik bir benzinli motor kullanıyor ve 45 kilometre tam elektrikli olarak yol alabiliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.