Konsept elektrikli Mercedes Citan için geri sayım başladı

Elektrikli araçlar artık hafif ticari araçlar dünyasına da girmeye başladı. Bu doğrultu da Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar da yeni kozunu oynamaya hazırlanıyor. Konsept elektrikli Mercedes Citan diyebileceğimiz Concept EQT dijital lansmanı için tarih belli oldu.

Mercedes-Benz’in küçük hafif ticari segmentindeki Yeni T-Serisi’ne dair detaylar, Concept EQT’nin lansmanında ortaya çıkacak.

Konsept elektrikli Mercedes Citan: Concept EQT

Mercedes Me isimli platform üzerinden online olarak gerçekleştirilecek Concept EQT dijital lansmanı için tarih 10 Mayıs 2021 olarak belirlendi. Etkinlik Türkiye saati ile 12:00’da başlayacak.

Elektrikli Citan kamuflajlı yakalandı

Etkinlikte tanıtılacak olan bu konsept araç, küçük hafif ticari segmentinde satışa sunulacak Yeni T-Serisi’nin öncüsü olarak konumlanıyor. Mercedes-Benz’in “Önce Elektrik” stratejisine uygun olarak tasarlanan Concept EQT ise tamamen elektrikli olacak.

mercedes eqt dijital lansman tarihi

Efsanevi profesyonel kaykaycı Tony Hawk, farklı sosyal medya kanalları aracılığıyla konsept araç hakkında detayları paylaşırken, Daimler Baş Tasarım Sorumlusu Gorden Wagener ve Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Başkanı Marcus Breitschwerdt, Concept EQT’nin öne çıkan özelliklerini ve küçük hafif ticari segmentindeki elektrikli geleceğe dair merak edilenleri bu etkinlikte paylaşacak.

Aracın tüm detaylarının tanıtılacağı etkinlik https://media.mercedes-benz.com/concepteqt adresinden takip edilebilecek.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, yeni geliştirilen küçük hafif ticari modeliyle, V-Serisi’nde elde edilen deneyimi kompakt bir formata aktarıyor ve küçük hafif ticari segmentine yeni bir kalite düzeyi getiriyor.

Bu araç, ailelerin ve aktif sosyal kişilerin Mercedes-Benz dünyasına adım atmasını sağlayacak çekici bir giriş seviyesi modeli olarak konumlanacak.

Yeni Renault Kangoo 2021 Avrupa fiyatı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.