Suzuki modelleri için 17 günlük fiyat garantisi teklifi!

Doğan Trend Otomotiv, tam kapanma dönemini kapsayan yeni kampanyasını duyurdu. 17 Mayıs sabahına kadar devam edecek Doğan Trend Otomotiv kampanyası kapsamında fiyat garantisi tüketicileri bekliyor. Kampanyaya Suzuki markalı otomobiller ile şirketin kanatları altındaki tüm motosiklet markaları dahil.

Doğan Trend Otomotiv kampanyası tam kapanma boyunca devam edecek

“Açılınca Aracınız Hazır Olsun!” sloganıyla devreye alınan uygulamada, müşteriler Suzuki markalı otomobiller için 5 bin TL, motosikletler için 2 bin TL rezervasyon bedeli ile Mayıs sonuna kadar fiyat sabitleme ve öncelikli araç tedariğinden yararlanmış olacaklar. Stoklarla sınırlı olan uygulama için tüm satış ekipleri, tam kapanma döneminde, normal mesai süreleri dahilinde evden destek sağlayacaklar.

silence motosiklet

Suzuki otomobil ve motosikletler ile Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, KYMCO ve Silence motosikletlerde geçerli olan uygulama kapsamında, tekliflerden yararlanmak isteyenlerin ilk olarak, ilgilendikleri markanın internet sitesinde bulunan talep formunu doldurması gerekiyor. Sonrasında müşteri temsilcisi telefonla iletişime geçiyor ve satın alma süreci başlıyor. Müşteri temsilcisi aracın teslim alınacağı bayiyle ilgili bilgileri tüketiciye sağlıyor. Son adımda, tüketici aracı teslim alacağı bayiye rezervasyon bedelini havale ederek fiyat garantili satın alma kampanyasından yararlanmış oluyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.