
Ekonomik TVS çözümü
TVS motosiklet Euro4 standardına sahip RTR 200 ve Jupiter modellerini yola çıkardı. Jupiter ZX modeli 8.046 TL fiyatla satışa sunuluyor.
İsotlar Motor distribütörlüğündeki marka Türkiye’deki tüm bayileriyle de bir araya geldi. 2018 yılının değerlendirilmesinin ardından 2019 yılı için beklentilerin ve taleplerin konuşulduğu toplantıda, İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı R. Hakan İsot konuşma yaparak, Türkiye’deki motosiklet pazarının güncel durumu hakkında bilgi verdi.

Konuşmasında ayrıca zamanın trendinin dijitalleşme olduğunu vurgulayan Hakan İsot, bu trende hızla ayak uydurulacağını belirtti. Son olarak yıllık satış hedeflerinden bahsederken, İsotlar Grup olarak bayilerine bu hedeflere ulaşmaları için her an destek olmaya hazır olduklarının da mesajını verdi.
Adana ’da 1965 yılında Osman İsot tarafından İsotlar Ticaret olarak kurulan ve ilk olarak BMC yetkili satıcılığıyla otomotiv sektörüne adımını atan İsotlar Grup; Skoda, John Deere, Isuzu, Volkswagen, Audi gibi markaların yetkili satıcılık hizmetleriyle faaliyetlerine devam etti.
2004 yılında TVS firmasının Türkiye distribütörlüğünü alan İsotlar Grup, aynı zamanda 2016 yılından beri Peugeot Motocycles, Brixton ve Lambretta markalarının Türkiye distirbütörlüğünü gerçekleştiriyor.
- Skoda 2025 bilançosu: 1 milyon teslimat 30,1 milyar euro ciro
- Renault Group’tan 2030’a kadar 36 yeni model geliyor
- Yüce Auto-Škoda memnun müşteride dünyadaki en iyi Škoda distribütörü oldu
- Bursa’da tarihi imza: Dacia Striker dünyada sadece Türkiye’de üretilecek!
- Yetkili servislerde “Teşhis” bedeli Amsterdam biletini geçti! Akü biterse ne yapmalı?
- Petlas’tan 50. yıl gururu: Elektrikli araçlara özel Prime Comfort yollarda
- ‘2026 Türkiye’de Yılın Otomobili’ adayları belli oldu
- Yeni trafik cezaları başladı: 66 km/saat üzeri ihlale 30 bin TL ceza ve ehliyete el koyma
- Efsane elektrikleniyor: Yeni 9. nesil VW Golf’ün ilk silüet görseli paylaşıldı
- BYD bataryaya çağ atlattı: 9 dakikada %97 şarj, 1000+ km menzil