Full elektrikli Renault Megane E-tech Türkiye fiyatı belli oldu

Renault elektrikli araçlarla büyüyecek
VW-Golf-GTI

2023 yılının ikinci yarısında elektrikli otomobil piyasası renkleniyor. Markalar birbiri ardına elektrikli otomobillerini Türkiye’de satışa çıkarıyor. Elektriklenmenin hızlı markalarından biri de Renault olacak. Marka, Paris Otomobil Fuarı 2022 kapsamında elektrikli geleceğini ortaya çıkarmıştı. Markanın yeni nesil elektrikli otomobillerinden Megane e-Tech temmuz sıcaklarında ön siparişe çıktı. Tamamen elektrikli Renault Megane e-Tech iki versiyonla satışta. Full elektrikli Renault Magane e-Tech Türkiye fiyatı da belli oldu. Buna göre Techno versiyonun lansmana özel (opsiyon hariç) fiyatı 1.499.000 TL olarak açıklandı. Iconic versiyonunun fiyatı ise (opsiyon hariç) 1.599.000 TL oldu. Fiyatlar lansmana özel ve fiyat garantili olmadığını belirtelim.

Yüzde 100 Elektrikli Megane E-Tech’te kullanılan motor 160 kW/220 bg gücünde. Bu motor bu güç ile 0’dan 100 km/s’ye 7,saniyede ulaşıyor.

Aracın bir diğer hızı ise şarj konusunda. DC ile 42 dakikada %80 şarj kapasitesine sahip. 

Ağustosta sipariş veren 250 kişi ağustosta aracını alabilecek

450 km menzile sahip ince bataryalı yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’nin Iconic versiyonuna sahip olmak in ösipariş nemi ustos’ta başyor. Ösipariş recinde ilk 250 kişi yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’ye ustos ayında sahip olacak.

Ösipariş kaydı yaptıracakların MAİS satıcı ve şubelirinde, 250.000 TL ön ödeme yapmaları gerekiyor. Kayırecini tamamlayan ilk 250 kişi yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’ye ustos’ta sahip olacak.

Megane E-Tech %100 Elektrikli, 160 kW güç ve 300 Nm tork üreten elektrikli motoru ve maksimum menzilin elde edilmesini sağlayan rt seviyeli rejeneratif fren sistemi ile elektrikli araç deneyiminde daha doyurucu sonuçlar vaat ediyor.

Önceki İçerikKia, 2024 Sorento modelinin ilk detaylarını yayınlandı
Sonraki İçerikMercedes-Benz Vito ve V-Serisi 2024 için hazırlandı
Gazeteci, radyo programcısı, TV yorumcusu. 1989 yılında ekonomi gazeteciliğine başladı. 1999 yılında Hürriyet Grubu'nun yayınladığı haftalık Ekonomist Dergisi'nde otomotiv editörü oldu. 2006-2011 yılları arasında Akşam Gazetesi'nde Otovizyon köşesinde otomobil odaklı makaleler yazdı. 2011 yılında Otoajanda.com sitesini kurdu ve halen yayın yönetmeni olarak görev yapıyor. TV yorumculuğu ve radyo programcılığı ise son dönemdeki etkinlikleri arasında öne çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz