Peugeot maratona çıkacak

VW-Golf-GTI

Peugeot Türkiye Gönüllüleri engelleri kaldıracak. “Peugeot ile Engelsiz Yaşam” projesi kapsamında 15 Kasım günü 37’incisi düzenlenecek İstanbul Maratonu’nda koşacak olan gönüllüler, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği için toplayacağı bağışlarla bu senede birçok kişinin hareket özgürlüğüne katkı sağlayarak onların hayatına heyecan ve mutluluk katacak.

Peugeot Takımı, Adım Adım Topluluğu’nun destek verdiği Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği için bağış toplayarak derneğe akülü tekerlekli sandalye alımında destek olacak.

Takım, 2013 yılında dokuz, 2014 yılında on iki adet akülü tekerlekli sandalye bağışında bulunarak engellilerin hayatına hareket özgürlüğü kazandırmıştı.

Önceki İçerikElektrikli Formula’ya Michelin lastik
Sonraki İçerikVazgeçebilirler
20 yıllık gazeteci ve görsel yönetmen. Akşam Gazetesi'nde uzun yıllar otomotiv sayfalarının tasarımını yönetti. Kuruluşudan bu yana otoajanda.com ile çalışıyor. Otomotiv haberciliği ve görsel yönetmenlik uzmanlık alanları arasında başta geliyor. Uzun otomobil yolculukları, test sürüşleri en önemli hobileri arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz