Peugeot, Sevgililer Günü’ne kampanyayla giriyor

VW-Golf-GTI

 

Peugeot marka otombili olanların otomobillerine komple bakım hizmeti vermek üzere “Full Servis” adıyla yeni bir hizmet geliştirdi. Full Servis sisteminde yeni araç satın alanlar veya tescil tarihini izleyen 12 ay içinde başvuran Peugeot sahipleri, KDV dahil 990 TL’den başlayan fiyatlarla “Full Bakım" satın alabilecekler.

Peugeot Full Servis paketleri tüm bakım işlemlerini (parça değişimleri ve işçilik ücretleri), tüm aşınan parçaların değişimini (fren balata ve diski, debriyaj seti, amortisör, triger kayışı, vs.), tüm garanti onarımlarını ve 7/24 asistans hizmetini kapsıyor.

Paketlerde katedilen ortalama kilometre miktarı ya da araçla geçirilen zamana göre 24 ay / 40.000 km, 36 ay / 50.000 km, 36 ay / 60.000 km, 48 ay / 70.000 km ve 48 ay / 80.000 km olmak üzere 5 farklı Full Servis paketi sunuluyor.

Ayrıca Peugeot Full Servis’te balata, debriyaj seti, vb. parçalar aşınma ömrünü tamamlaması halinde (paket süresi ve km. limitleri içerisinde) sene veya km. sınırlaması gözetmeksizin yenilenebiliyor.

Önceki İçerikTürk otomotivinin şansı, bin kişiye 130 otomobil
Sonraki İçerik2. el Mercedes’ini bayiden alana 6 ay bakım bedava
Otoajanda.com haber merkezi, konusunda çok deneyimli ve uzman bir ekip tarafından yönetiliyor. Tüm haberler bu ekibin tecrübeli üyelerince edite edilerek, yayınlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz