VW’den lüksün tanımı

VW Binek Araç’ın sevilen modellerinden biri olan Tiguan’da; Lounge donanım seviyesi ile birlikte 18 inç ‘New York’ alüminyum alaşımlı jantlar, Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları, Panoramik açılır cam tavan, LED arka stop lambaları, Bluetooth standart oluyor.

Volkswagen CC ise 18 inç ‘St. Louis’ alüminyum alaşımlı jantların, Panoramik cam tavanın, Bi-Xenon ‘Plus’ farların, ‘Vienna/Alcantara’ deri koltuk döşemelerin, ön ve arkada ısıtmalı koltukların ve elektrikli arka perdenin standart olduğu Exclusive donanım seviyesiyle fuardaki yerini alıyor.

Marka marta ayında Cenevre’de Phaeton Exclusive ile büyük sükse yapmıştı.

Önceki İçerikTüm aile bir arada
Sonraki İçerikPeugeot 2015
20 yıllık gazeteci ve görsel yönetmen. Akşam Gazetesi'nde uzun yıllar otomotiv sayfalarının tasarımını yönetti. Kuruluşudan bu yana otoajanda.com ile çalışıyor. Otomotiv haberciliği ve görsel yönetmenlik uzmanlık alanları arasında başta geliyor. Uzun otomobil yolculukları, test sürüşleri en önemli hobileri arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz