2024 Volkswagen Tiguan görüntüleri sızdırıldı!

2024 model Volkswagen Tiguan bu yıl içerisinde tanıtılmaya hazırlanırken, dış ve iç tasarım görüntüleri sızdırıldı.

MQB-Coding & Retrofit adlı yazılım şirketi paylaştıkları görüntülerin, 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülecek olan yeni nesil kompakt SUV’un fotoğrafları olduğunu söylüyor. Daha önce casus fotoğraflarını ve hatta bir reklam çekimi sırasında aracı görmüş olsak da, bu görüntüler Tiguan’ın tasarım detaylarını ortaya çıkaran en iyi görüntüler.

Genel hatların yumuşatılmış olmasının yanı sıra araca önden bakıldığında ilk olarak ışık imzası kullanılan kapalı panjur öne çıkıyor. Alt ızgarada küçük bir açık alan olsa da büyük ölçüde kapalı bir tasarıma sahip.

2024 yeni volkswagen tiguan

Aracın yan tarafından aşağıya doğru uzanan ve kapı kollarını da içine alan doğrusal kıvrım artık yok. Bunun yerine, bir kıvrım farlardan ve ön tekerleğin üzerinden geçerek ön kapıya kadar uzanırken, diğer kıvrım da aynı şekilde arka kapıdan stop lambalarına kadar uzanıyor. Elektrikli ID.4 SUV modelinden daha dik bir siluete sahip, ancak mevcut Tiguan’dan kesinlikle daha kıvrımlı.

Arka kısımda, stoplar Volkswagen logosunu da içeren tam genişlikte bir düzenek içinde yer alıyor. Bagaj kapağının tabanında Tiguan yazısı yer alıyor.

İç mekan tasarımıyla ve teknolojileriyle ilgili daha önceden ortaya çıkan görüntüler vardı. Yeni fotoğraflarda da sürüş modunu kontrol etmek, müzik sesini ayarlamak ve ortam aydınlatmasını ayarlamak için kullanılabilen döner düğme olan Volkswagen’in yeni Sürüş Deneyimi Anahtarını başka bir açıdan görebiliyoruz. Vites kolu gösterge panelinin yanına taşınırken, 15 inçlik merkezi dokunmatik ekran kullanılıyor.

Volkswagen, 2024 yeni Tiguan modelinin sürücülerin gaz kelebeği, direksiyon ve elektronik kilitli diferansiyelin davranışını özelleştirmesine olanak tanıyan uyarlanabilir dinamik paketinin yanı sıra uyarlanabilir sönümleme özelliğine sahip olacağını doğruladı.

Tiguan, Golf ve Skoda Octavia gibi araçların temelini oluşturan MQB Evo mimarisi üzerinde üretilecek ve dizel, benzinli, hafif hibrit ve plug-in hibrit aktarma organları seçenekleriyle sunulacak.

Hem kısa dingil mesafesi hem de Allspace uzun dingil mesafesi versiyonu olan mevcut Tiguan’ın aksine, yeni model sadece tek bir boyutta satışa çıkacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.