Doğuş Otomotiv yine Şekerpınar’da ama adres değişiyor

Türkiye’de Alman Volkswagen AG markalarının temsilciliğini yürüten Doğuş Otomotiv taşınma kararını hayata geçiriyor. 2023 yılına yeni binasında yeni hibrit çalışma yöntemiyle devam edeceğini açıklayan şirket, bu alandaki yatırımlarına 2022’de başlamıştı.Şirket çalışanları 2023 yılından itibaren haftada 3 gün fiili olarak işyerine gelmeden, uzaktan çalışabilecekler.

Taşınma operasyonu ile birlikte Doğuş Otomotiv’in genel merkezi lojistik ve eğitim binaları ile aynı kampüse taşınmış oluyor.

Ayrıca Doğuş Otomotiv’in 2022 Haziran ayında 2.4 milyon dolar yatırımla devreye aldığı güneş enerjisi sisteminden lojistik ve yedek parça binasının yanı sıra, eğitim ve yeni genel merkez binası da yararlanacak.

Doğuş Otomotiv yeni merkez

Yeni hibrit çalışma modelinin devreye alınmasıyla yılda 1.063 ton CO2 (karbondioksit) salımı tasarrufu yapılması hedefleniyor.

Yeni binaya geçişte sıfır atık sistemi ilkeleri doğrultusunda kişisel çöp sepetleri kaldırıldı ve her departmana özel atık kutuları (geri dönüştürebilir olanlar ve olmayanlar) belirli alanlara yerleştirildi.

Ayrıca, bir çalışanın önerisinden yola çıkarak, bir adet tekstil geri dönüşüm kumbarası Çayırova Belediyesi işbirliğinde kampüse yerleştirildi.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.