Özel oto servislerine Delphi Tech ADAS kit çözümü

Delphi Technologies, otomotiv markaları için küresel çapta parça üretmeye, orjinal ekipman kalitesinde ürünler ve çözümler sunmaya devam ediyor.

Özel oto servisleri, onarım süreçlerine özel sunulan Delphi ADAS kit ile kalibrasyon alanında daha hızlı çözümler sunabilecek.

Kullanımı kolay olan yeni ADAS Kit, mevcut DS arıza teşhis tablet ve yazılımı ile sorunsuz bir şekilde uyum gösteriyor.

ADAS Kit, temel destek, lazerli ayar sütunu, jant pençeleri, kademeli destekler ve aynalar dışında; Volkswagen, Mercedes-Benz, Renault, Peugeot, Citroen, Toyota ve Mazda gibi markaların araç ön kamera kalibrasyonları gibi çözümleri de içinde barındırıyor.

ADAS Kit’in fonksiyonları arasında; geri görüş kamerası ayarı, sürücü ve ön yolcu ön kamerası kalibrasyonu ile çeşitli temel güvenlik algılama özelliklerinin radar kalibrasyonu bulunuyor.

Kalibrasyon, yolda dinamik olarak yapılabiliyor veya belirlenen hedefler ve araç üreticisi tarafından sağlanan ekipmanlar kullanılarak servis içerisinde de gerçekleşebiliyor.

Ayrıca sistem, hızlı ve doğru kalibrasyon için yazılıma entegre edilen adım adım talimatlarıyla da özel oto servisleri için pratik hale geliyor.

Halihazırda 284 modelin kamera kalibrasyonu ve 146 modelin radar kalibrasyonu olmak üzere 31 araç markanın çözümlerini kapsayan ADAS Kit; yazılım geliştirme programlarıyla daha da genişleyecek.

ADAS Kit ile servislerin iş hacimleri artacak

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Delphi Technologies Satış Sonrası Arıza Teşhis ve Servis Çözümleri Kıdemli Müdürü Alex Bertoli, 2020 yılından itibaren yeni araçların yüzde 40’ından fazlasının standart olarak en az iki tip ADAS ile donatılmış olarak yollara çıkacağını ve bu oranın daha da artacağını belirtti.

Bertoli; “ADAS kalibrasyonu, özel oto servisleri için güvenlik açısından kritik hizmetler sunma ve iş hacimlerini büyütme fırsatı sunuyor. Servisler için ek bir finansal yatırım olduğunun farkındayız.

üler tasarımımız sayesinde servisler tercih ettikleri işlevleri seçme olanağına sahip olacaklar. ADAS özellikleri veya iş hacmi geliştikçe, esnek ürün çözümlerimiz ve verimli ADAS hizmet çözümlerimizle kapasitelerini artırabilecekler” dedi.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.