Doğan Trend Otomotiv’den MG ve Suzuki için yeni bayilik zamanı

MG-Suzuki-yeni-bayilik-Kuzey Otomotiv
Renault-Megane-E-Tech-kaç sattı

Suzuki ve MG marka araçların Türkiye distribütörlüğünü yürüten Doğan Trend Otomotiv, yeni bayilik çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda görüşmelerini ilerleten şirket, MG ve Suzuki için yeni bayilik Küçükçekmece’de Kuzey Otomotiv ile anlaştığını açıkladı. Doğan Trend Otomotiv MG’nin dünyadaki en iyi distribütörü seçilmişti.

30 yıldır otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Kuzey Otomotiv, 30 personel ile 1500 metrekarelik alanda hizmet verecek. Alanın 650 metrekaresi showroom olarak kullanılacak.

Kuzey Otomotiv’in Suzuki, MG ve Wallbox bayiliğinin açılışına Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin ve Doğan Trend Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal katıldı.

Kuzey Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçük. Şirketin yönetimi Mehmet ve Emin Küçük tarafından yürütülüyor.

Eylül ayında MG bayilerinin sayısı 27’ye, Suzuki bayilerinin sayısı 31’e ulaştı.

 

BYD Türkiye bayileri: Atto 3 düşük ÖTV ile geliyor

 

Önceki İçerikTürkiye otomotiv ihracatı Eylül 2023: Tedarik arttı, binek düştü
Sonraki İçerikEn ucuz Volkswagen modelinin üretimi durduruldu!
Otoajanda.com haber merkezi, konusunda çok deneyimli ve uzman bir ekip tarafından yönetiliyor. Tüm haberler bu ekibin tecrübeli üyelerince edite edilerek, yayınlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz