İkonik Jeep yenileniyor

VW-Golf-GTI

Jeep’in ikonik modeli Wrangler’in yeni neslinin üretimine Kasım 2018’de başlanacak. İkonik Jeep modeli Wrangler, bu yıl yerini yeni nesline bırakacak. Yeni Wrangler’in üretimine Kasım 2018’da başlanması öngörülüyor.

Jeep, ABD’deki fabrikalarını bu plana göre yeniden düzenleyecek. Yeni Wrangler, Ohio eyaletindeki Toledo fabrikasında üretilecek. Bu fabrikada bulunan Cherokee üretim hatları Illinois’deki Belvidere fabrikasına taşınacak.

Compass ve Patriot modelleri ise Meksika’da üretilecek. Yeni Wrangler’da 4 silindirli 300 beygir gücünde 2 litre motora 8 ileri otomatik şanzıman eşlik edecek. 

Önceki İçerikNavigasyon uygulamaları günde kaç mb internet kullanıyor?
Sonraki İçerikToyota Yaris WRC ile geri döndü
Uzun yıllar Star Gazetesi otomotiv editörlüğünü yürüten yazar, 2013 yılından beri uzmanı olduğu otomotiv haberciliği konusunda yazılarını sürdürüyor. Bir süre PR alanında da çalışan yazar, otomotiv alanındaki makro yaklaşımlarını renkli üslubuyla yazılarına yansıtmasıyla dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz