Off-road güzeli en iyi tasarım ödülüne uzandı

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda 42 derecelik bir eğimden inerek yaptığı afilli tanıtımıyla ilgileri çoktan üzerine toplamış olan yeni Land Rover Defender; “2021’de Dünyada Yılın En İyi Tasarıma Sahip Aracı” ödülünü kazandı.

Otomotiv dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan ve 24 ülkeden 90’ı aşkın otomotiv gazetecisi tarafından belirlenen World Car Awards’ın bu yıl 17.si düzenlendi. Dünya otomobil ödüllerinde  “Dünyada Yılın En İyi Tasarıma Sahip Aracı ” seçilen Yeni Land Rover Defender, ilk lansmanından itibaren kazandığı 50’den fazla ödüle bir yenisini daha ekledi.

Yeni Land Rover Defender en yetenekli off-road güzeli

1948 yılında ilk kez Amsterdam Otomobil Fuarı’nda tanıtıldıktan sonra kaşiflerin yol arkadaşı ve markanın kilometre taşları arasında olan Land Rover Defender; 21. yüzyılda geçmişe dair izler taşıyan yepyeni tasarımını, modern dokunuşlarla tamamlıyor.

Bugüne kadar üretilmiş en yetenekli 4×4 ve en kabiliyetli off-road aracı olarak tanıtılan Defender, yepyeni teknolojilerle donatılarak, arazi özellikleriyle geçmişin izlerine sadık kalarak ve aynı zamanda şehir kullanımı için de benzersiz özellikler sunarak bir adım öne çıkıyor. Land Rover’ın Ekstrem Test prosedürlerine dayanabilecek şekilde tasarlanan D7x mimarisi üzerinden yükseliyor.

Yeni Land Rover Defender lansmanından bu yana;

Top Gear’ın 2020 Yılın Otomobili,
Motortrend’in 2021 Yılın SUV’u,
Autocar’ın 2020 Yılının En İyi SUV’u,
2021 Dünyada Kadınların Tercihi Ödüllerinde Yılın Otomobili dahil olmak üzere 50’den fazla dünya çapında ödül kazandı.


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.